ferencz erzsébet üzente 13 éve

köszönöm Istenem hogy meghalgatod imám és eröt atsz a szenvedönek ,vigasztalást a gyászolonak,kitartást a nélkülözönek,eröt a szenvedönek és világos láttást annak akinek sajnos elhomájositják a körülötte lévök az egész villágot.Köszönöm Istenem hogy meg halgatsz.Ámen.

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 13 éve

Nagyon szépen köszönöm ,hogy el olvashattam a FÉNYLÁNC csatlakozásához való időpontot .A DRÁGA JÓ ISTENÜNK legyen mindannyiunkal .

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 13 éve

Köszönöm DRÁGA JÓ ISTENEM ,hogy te minden nap leveszed vállainkról a nagy terhet ,ÁMEN .
Ilike egy ,áldásos szép hétvégét kívánok ,ISTEN ÁLDJON mindenkit .

Válasz

Laczik Edit üzente 13 éve

Köszönöm szépen Ilike a mai szép igét. Tudjuk, hogy Isten minden megpróbáltatásban és nehézségben velünk van és erőt ad nekünk. Áldott szép hétvégét kívánok.
Üdvözlettel: Edit

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 13 éve

Nem tudhatjuk mikor mi vár ránk. Két éve tíz közeli hozzátartozónkat veszítettük el. Már resteltem szabadságot kérni , hogy részt tudjak venni a végtisztességen. De a mi URUNK közelségét érezetem és megtapasztaltam a vígasztaló szentlélek erejét , mely erőt és vígaszt nyújtott a nehéz percekben. URAM köszönöm , hogy életem nehéz perceimben érezhetem közelségedet. ÁLDÁS BÉKESSÉG DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS:

Válasz

Bízó Tili üzente 13 éve

Köszönöm az igét,erőt ad a nehéz percekben az a tudat,hogy soha sem vagyunk egyedül.

Válasz

Hajdú SÁNDORNÉ üzente 13 éve

Szép igét kaptunk ma is ILIKEs köszönöm.
Igen JÓ URAM! Bármilyen megpróbáltatást is kelljen átélnem kérlek légy velem s adj hozzá türelmet alázatot erőt elviselni. Szeretlek JÓ URAM Ámen

Válasz

Orvos Tóth Marika üzente 13 éve

Köszönöm a mai Igét, mely azt mondta számomra, hogy akit az Ur szeret azt nagyon megpróbálja. Sajnos nekem is volt az életemnek egy 4 éves szakasza amikor csak temettem, és utána tértem meg az Urhoz. Midnyájatoknak nagyon szép hétvégét kivánok szok szerettel Marika

Válasz

Kováts Lajosné üzente 13 éve

Kedves Gizella!
Én nem tudok szentrózsfüzérimát, és rózsafüzérem sincs, csak Istenhez imádkozom.
De vannak itt katolikus testvérek, akik biztos csatlakozni fognak a rószafüzérimához.
Kívánok minden jót és sok sikert a " FÉNYLÁNC" csatlakozásához.

Kellemes szép hétvégét mindenkinek.
Szeretettel
Ili.

Válasz

Kissné Magdi üzente 13 éve

Köszönöm Ilike a mai Igét és tanítást.

Válasz

Koma Gizella üzente 13 éve

Kedves Ilike, és minden keresztény testvérem, aki olvassa ezeket a sorokat!

Nem szoktam körleveleket küldözgetni, de amit ma kaptam sziven ütött. Aki elolvassa és csatlakozni szeretne, vasárnap este imádkozzunk együtt!

FÉNYLÁNC

Kérem küldjétek ezt tovább és tovább és tovább...hadd olvassa minden szem és terjessze minden kéz a világon. Ez a világító összeköttetés ugyanabban a pillanatban nagyon fontos. Igazán!!!
Szűz Máriának Jézus Anyjának nagyon sürgős kérése jutott el hozzám, hogy egy napon, egy órában, ugyanabban a percben rószafüzérimában fogjunk össze az emberek és a bolygónk megmentéséért. Az Istenanya 3-6 hónapot adott a szeretetlánc elkészítésére és kéri kérésének terjesztését az egész világon. Ezen dolgoztunk és legalkalmasabb időpontnak Mennyei Anyánk kérésének teljesítésére 2010. szeptember 12-ét este 21.30-ot választottuk.
Ezen a napon, ebben az órában szentrózsfüzérimában legyünk összeköttetésben. Aki ebben az órában nem tud magányba és nyugalomba vonulni, legalább lélekben rövid imában csatlakozzon. Más módon is lehet csatlakozni a fénylánchoz a lelkek és a Föld megmentése érdekében, Megváltónk Jézus Krisztus kínszenvedéséről és haláláról való Szentírást olvasással. Fontos, hogy ilymódon pontosan ebben az órában csatlakozzunk (2010. 9.12. 21.30-kor) – az imának legalább 30 precig kellene tartani. Így óriási fényhullámot, nagyon erős pozitív energiaforrást alkotunk.
SZŰZANYA SÜRGŐS KÉRÉSE
Drága szeretett gyermekeim!
Ebben az utolsó időben, amikor a világ és az emberek egyre sűrűbb sötétségben vannak, amikor a sötétség körbe veszi a Földet, folytogatja a gyerekeket a könnyelműség tudatlansága és a félelem, szólítalak titeket, hallgassatok szavamra, amely tele van aggo-dalommal és gonddal értetek. A Gonosz bűzös lehelete beáramlott a hűségesek szívébe is.
Gond a mindennapi kenyérért akadályoz titeket abban, hogy tekinteteket a Mennyre és szíveteket az Istenhez emeljétek; kimerülten alszotok el, elájultan és nem is sejtitek, hogy éppen most, ebben az időben kell ébernek és elevennek lenni. Drága gyermekeim, hallgassatok szavamra! Segítsetek nekem, csatlakozzatok az én kéréseimhez értetek és a Föld bolygóért. A ti hangotok, a mi közös hangunk, ezer és ezer gyermekem hangja egyesülve a ti Mennyei Anyátok hangjával az egész földkerekségen átszakítja, a nehéz sötét árnyékot, amely folytogat benneteket, tönkreteszi bolygótokat, falakat állít közétek és az Isten irgalmas szeretete közé.

Gyermekeim, hívlak titket, hogy imában és alázatban egy nagy láncban fogjatok össze. Összeestek és elalszotok nemcsak az anyagi élet gondjai miatt, hamis tanítások is elaltatnak titeket, amik akadályoznak benneteket az igazság megismerésében és Gonosz elleni védekezésben. Gyermekeim, alakítsatok ki egy napon, egy órában és ugyan abban a percben az egész világon fényláncot; mindenki közületek legyen egy részecskéje a láncnak, amely megkötözi a Gonoszt. Küldjétek a világosság és szeretet sugarát Földre, értetek, az egész világért, ezért a korszakért. Küldjétek el kérésemet az egész világra, fordítsátok le sok nyelvre, terjesszétek a legnagyobb szorgalommal, áldozattal és szeretettel ezt az én alázatos kérésemet felétek. Az utolsó időket élitek, az anyag és annak hamissága benneteket – a csak birtokolni és nem a lenni - egyirányú gondolkodás rabjává tett. És eddig a LENNI-ről van szó!

Lenni és élni továbbra is. Hagyjátok el a hamisság után való rohanást. Nagyon kérlek titeket, szeretett gyermekeim, segítsetek nekem! Ti nem tudjátok és nem látjátok milyen kegyetlen harc folyik a magasabb szinteken, ez a sötétség harca a ti lelketekért, a ti életetekért és szabadságotokért, a ti Földetekért, amely élettel és Krisztus szenvedésével van megszentelve. Nem az a fontos, milyen vallásúak vagytok, milyen hitet gyakoroltok, elég a ti személyes vágyatok segíteni. Mind az én gyermekeim vagytok. Legalább ebben a pillanatban fogjatok össze mindenek ellenére ami szétválaszt titeket. Gyermekeim, mindig közötetek vagyok és leszek. Szükségem van rátok, segítsetek nekem!
Mennyei Anyátok vagyok, a ti Közbenjárótok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

köszönöm Ilike a mai szép és tanulságos igát.

Válasz

Kulcsár Éva Tünde üzente 13 éve

DRÁGA ILIKE!köszönöm az igei útmutatást.Gyermekkoromban iszonyuan féltem a villámlástól magától nehéz időtől,vacogtak a fogaim.Mára már tudomazt ,hogy ISTEN az aki minden létező és láthatatlan világ teremtője és fenntartója.Csodálattal és ámulattal tud eltölteni sok minden ezen a világon,mert látom mindenhatóságának tényeit és legjobban abban,hogy,ránézek embertársaimra ,külömbözőek ,de mind a teremtő bélyegét hordjuk magunkon, mint teremtmények .Sokszor annyira elmerülök ebben hogy csak magasztalni tudom ezért,ahogy a zsoltáros teszi,Adja az UR hogy necsak a temészeti látványert ha nem a kereszen elszenvedett bűneimért is tudjak igazán hálát adni,és nem elfeledni ,hogy mindent az emberért ,a bünös emberért ,benne érettem is tett.Adja hogy minden nehézség ellenére ,tudjak benne maradni,dicsőségét magasztalni,ámen

Válasz

Burján Éva üzente 13 éve

Köszönöm szépen Ilikém!

Válasz

Grünfelder Ida üzente 13 éve

Köszönöm Ilike a mai szép IGÉT és tanítást.
Békés napot kívánok.

Válasz