Kováts Lajosné üzente 13 éve

Kedves Magdi, drága Barátaim és kedves Mindnyájatok, akik itt írtatok nekem.!

Nem tudom elégszer megköszönni Nektek a szerető és bíztató soraitokat! Hálás szívvel, boldogan, de könnyek között olvastam el újra és újra a szerető soraitokat és köszönöm, hogy még visszavártok!
Úgy látszik, a gonosz teljes erejével küzd ellenem, mert ahogy kicsit jobban vagyok, mindig kitalál valami újabb rosszat!
Én sokat ittvagyok és olvasom a feltett igéket, verseket, én is több esetben írtam a fórumra és hozzászóltam a témákhoz.
De igyekszem összeszedni magam és azzal a szép igével amit Magdi küldött nekem, hogy
"Ha nyomorúságomban vergődöm, Te megelevenítessz ......."
megpróbálok újra közétek jönni.
Ha nem megy minden úgy ahogy régen volt, kérlek benneteket, hogy segítsetek át a nehézségeken.
Köszönöm kedves Magdi a rám gondolást és köszönöm mindenkinek a türelmét és szeretetetét.

Őszinte baráti szeretettel kívánok mindnyájatoknak kellemes hétvégét és boldog szép
Nagyhetet.
Ili.

Válasz

Kissné Magdi üzente 13 éve

Kedves Ilike!
Nagyon sajnálom,hogy még nem vagy közöttünk,de hadd mondjam el:
"Ha nyomorúságomban vergődöm, Te megelevenítessz ......."
Kívánom,hogy a szived buzgósággal telve fohászkodj az Úrhoz.
Szeretettel gondolok Rád: Magdi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága Ilikém, örülök, hogy újra itt vagy, nagyon örülök, hogy javult a szemed.
Könnyes szemmel olvastam, hogy mi történt veled, nagyon sajnállak.
Imádkozni fogok ezután is érted.
Krivánom, hogy a Jóisten minél előbb gyógyítson meg, és hogy újra közöttünk lehessél.
Boldog Adventi készülődést kívánok, nagyon sok szeretettel. Juci.

Válasz

Takács Ferenc üzente 13 éve

Kedves Ilike!

Örülök szemed állapota javulásának. Szomorú együtt érzéssel olvastam, hogy betörtek hozzátok. Ez csak azt jelenti, hogy nagyon jó úton jársz, és tomboló dühében az ősellenség, - mert rád nem vetheti kezét - a tiedet támadja. Átéljük ezeket a dolgokat mindannyian, nekem is ellopták a kisteherautómat, amellyel sok szolgálatot tudtam végezni a testvérek felé. Ráadásul ilyenkor az emberben egy kissé feltámad a keserűség, hogy Uram, hát én éppen a börtönbe járok és "ezeknek" hirdetem az evangéliumot, és akkor ellopják a kocsimat. Ez biztosan az ördög szava!
Nem teszik neki a szolgálatunk Isten és az emberek felé, és mindent bevetne, hogy visszatartson minket az élet-lélekmentéstől. Jó szolgái vagyunk Istennek, ezért követ el mindent, hogy - akár keserűséget támasztva szíveinkben - tartson távol a szolgálattól.

Ne üljünk fel a becsapásának, hanem lássunk át a gonosz mesterkedésein, és mondjuk sokat szenvedő testvéreinkkel együtt: Akkor is téged szeretünk Urunk, Istenünk, drága Jézus Krisztus.

Jel 2,10
Ne félj attól, amit el fogsz szenvedni. Íme, az ördög börtönbe fog vetni közületek némelyeket, hogy próbát álljatok ki, és nyomorúságotok lesz tíz napig. Légy hű mindhalálig, és neked adom az élet koronáját.

Harcra fel! Szeretettel testvéred az Úrban Takács Feri

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága nagyikám ! Annyira sajnálom ami veled történt !Kívánom ,hogy a szeretet ismét benne legyen a szívedbe ,hisz mi szeretünk téged !

Válasz

Orvos Tóth Marika üzente 13 éve

Drága Ilikém! Segitségeddel sikerült elolvasnom megrázó soraidat. Bizony nem csodálkozom azon, hogy nem tudsz imátkozni és üresvagy. Én ugy érzem ezen a sokkon nagyon nagyon sokáig nem tudsz felülkerekedni. Nemtudom, hogy az orvos mien gyogyszert adott, de ilyen esetben még pszihiáter segitsége is szükséges. Ezt a megrázkodtatást ki kell beszélni. Ilikém édes a legkevesebb, hogy imátkozom Érted!!! Az Ur biztos megsegit csak légy türelemmel. Nekem a mi tiszteletes urunk mondta amikor nagyon sok gondom volt, hogy akit az Ur szeret az nagyon megprobálja. Akkor én sem találtam az imában vigaszt, de késöbb ahogy a szivemben lecsendesedtem ujból visszatudtam térni a hitemhez. Ilikém éfrd minféh imázkozni gohok íÉrted. Szerető szivvel ölel Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága Ilike! Örvendek ,hogy visszatertél a jo kedved és vidámságod,Istenek köszönhetően ,remélem hogy hamarosan visza tersz a szolgálatban is ,amit Isten rád bizot.
Erot ,egésszeget ,kitartást ,és Istenben vetet hited soha ne hadjon el!
Áldás Békeség! Julika.

Válasz

Kováts Lajosné üzente 13 éve

Drága Barátaim, kesves Mindnyájatok!

Nem is tudom, hogy köszönjem meg Nektek ezt a sok szeretetet, erősítő igéket, és a szerető imáitokat, amit érzem, hogy a szívemig hat sokszor.
Tudom, hogy az imának óriási ereje van, tapasztaltam itt is mikor még én vígasztaltam a rászorulókat.. De az ember mindig csak akkor tudja megérteni, átérezni, mikor a sját bőrén
érzi meg.
Köszönöm szépen, hogy ennyien szerettek, köszönöm szépen a sok együttérző soraitokat és köszönöm mindnyájatoknak, hogy ez által színte megtelt a szívem, lelkem
újra szeretettel bátorsággal bizalommal.
Nem, nem vesztettem el a hítemet, csak öszönösen menekültem, fejemet a párnáim közé dugtam mint a struc a homokba és akkor megint hallottam a drága Urunk szelid hangját, hogy "Légy erős és bátor! Ne félj ne rettegj, mert veled van Istened az Úr, mindenütt amerre csak jársz" Lehet, nem pontosan idézem de csak Neki köszönhetem azt, hogy ittvagyok, mert Ő bátorítva vezetett vissza hozzátok, mert Ő már akkor majd 4 éve tudta mikor kiválasztott erre a szép szolgálatra, hogy itt a helyem.
Még türelmeteket kérem, nem tudok még teljesen visszajönni, sajnos vannak még rossz
napjaim, rémálmaim,de olvasom minden nap a drága segítőimnek az írásait, a hozzászólásokat.
Már imádkozni is tudtam úgy igazán könnyek között sírva és nagy megnyugvást éreztem utána..
Mindnyájatoknak köszönök mindent, örülök , hogy már itt tartok amit at Úrnak és Nektek köszönhetek.

Nagyon sok szeretettel
Ili.

Válasz

Sebestyén László Ede üzente 13 éve

Kedves Ilike!

A tegnapi bibliaórán többek között a Róm.9,11-et is olvastuk: "Mert azt mondja az Írás: Valaki hisz Őbenne meg nem szégyenül". Ezt az erős hitet kívánjukNeked.A bibliaóra végén ezért imádkoztunk így Érted.

Elnézést, hogy rikán írok, de ez nem jelenti azt, hogy megfeledkeztünk volna a munkatársakról.

Mihamarabbi gyógyulást és felépülést kívánva az Úr áládásával: László

Válasz

Nagy-Bántó Anna üzente 13 éve

Kedves Ilike nagyon vártam hogy ujra köztünk légy , imádkoztam is a visszatérésedért és a teljes felépülésedért. Hát én nagyon sajnálom, ami veled történt ,de kérlek ne engedd hogy az ilyen semmirevalók összetörjék azt az erős hitet és azt az erős jellemet amivel te rendelkeztél. Ne engedj az ördög kisértésének legyen a te hited az erőssebb. Tudom ez keményen hangzik, de hidd el nekem hogy a próbatételeket csak az imádsággal és erős hittel lehet legyőzni hiszen tudod hittel hegyeket lehet mozgatni. Én arra kérlek gyere vissza dolgozz legyél köztünk és az üres szív megtelik szeretettel békességgel és hittel és az imádságoktól tele lesz a lelked megbocsájtással.
Én reménykedem abban hogy az Ur rövidesen közzénk rendel én ezért imádkozom érted. Addig is az Ur legyen veled !

Válasz

Szántó Jánosné Zsuzsa üzente 13 éve

Kedves Ilike! Kivánom, hogy szívedben az ürességet újra Urunk Jézus töltse be. Ezért imádkozom. Mielőbbi gyógyulást kivánok. Szeretettel Zsuzsa

Válasz

Bízó Tili üzente 13 éve

Drága Ilike!
Megrendített ,amit közöltél velünk.Te, aki annyi nehéz időszakon átsegítettél,odafigyeltél mindannyiunkra,külön -külön is ha kellett nem érdemeltél ilyen csapást.Megtudom érteni,hogy most nagyon nehéz,de hidd el ki lehet lábalni a depresszióból Isten gondoskodik erről.Tapasztalatból tudom,hogy amikor azt hisszük itt már nincs tovább Isten küld egy embert,egy eseményt,ami kilendít és már tudsz imádkozni,hinni,és ha nehezen is de lenyugszik a lélek.
Imádkozom érted és megigérhetem ,hogy biblia órákon közösen a társaimmal is megtegyük ezt.
Áldjon meg a jó Isten,adjon erőt túljutni a bajokon.Elsősorban magaddal törődj most,aztán Isten akaratával megint közöttünk lehetsz,és vezethetsz a mi kis ,,békeszigetünkön,,
Szeretettel puszillak és vigyázz magadra.
Borbála

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága Ilikém ! Nagyon sajnálom ami veled történt .Imádkozni fogok én is érted ,hogy a szeretet ismét a szívedben legyen ,nekem kedves és szeretetre méltó vagy ,és nagyon hiányoztál ! Kívánom mint testileg és lelkileg felépülj ,és légy közöttünk !
Üdvözöllek .Marcsi

Válasz

Herke Jánosné üzente 13 éve

LILIKÉM KEDVES, ,OLVASTAM SORAIDAT,,ISZONYATOS ,! AMI VELETEK TÖRTÉNT,.... KÉREM A JÓ ISTENT SEGÍTSEN !!!!MI HAMARABB TÚL LENNI EZEN A MEG RÁZKÓTATÁSON.. TUDOD !! EMBER, BÍZVA BÍZZÁL Ő NE HAGY CSERBE......SZERETETTEL ERZSI..

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 13 éve

Nagyon kérlek titeket "Imádkozzatok értem"

DRÁGA ILIKÉM ,
Mindnyájan imádkozzunk mindannyiunkért ,minden napjainkért ,hitünkért ,összetartozásunkért, I S T E N Á L D J O N , minden drága testvért

Válasz

Kissné Magdi üzente 13 éve

Ilike Drága! megdöbbentő ami történt,gondolatban Veled vagyunk és imáimba áldást
kérek az életedre.Énekeld a 294-es csodálatos zsoltárt.
Áldás Békesség.

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 13 éve

Drága Ilikém,

Áldjon meg a JÓ ISTEN Téged és adjon erőt, egészséget, főleg szeretetet és H I T E T
Higgyél önmagadban, becsületességedben , amit tovább kell élned szeretteid körében és a mi testvéri körünkben is.
Legyen kitartásod a gyógyulásod során ,nagyon szeretünk és várunk vissza minél hamarabb B É K E S S É G I S T E N T Ő L

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

KEDVES ILIKE KÖSZÖNÖM NEM TUDTAM, HOGY MIÉRT NEM OLVASHATOM A NPI IGÉID AZT HITTEM VALAMIVEL MEG BÁNTOTTALAK, DE MOST MÁR ZUDOM, HOGY NEM IGY VAN,TISZTA SZIVEM BŐL KIVÁNOM ÉÉ IS, HOGY TESTILEG LELKILEG MEG ERŐSÖDVE KÖZTÖNK LEHESS MGINT EZÉRT IMÁDKOZOM ,! ÉS GONDOLOM MIND ANNYIAN KIK ISMERÜNK,JÓGYÓGYULÁST, ÉS TOVÁBBI SZÉP NAPOT KIVÁNVA ÜDVÖZÖLLEK MEGINT ,!! ISTVÁN.

Válasz

Kardos Imréné üzente 13 éve

Kedves Ilike! Tiszta szívből kívánom, hogy minél hamarabb újra közöttünk legyél! Hiszem, hogy testileg és lelkileg is megerősödve térsz vissza hozzánk! Millió puszi Erika

Válasz

Kali Ildikó Zsuzsanna üzente 13 éve

Drága Ilike,
Áldjon meg a jó Isten Téged és adjon erőt, egészséget, főleg hitet!
Higgyél önmagadban, becsületességedben, szeretetedben és életedben, amit tovább kell élned szeretteid körében. Gonosz, alattomos emberek vannak, voltak és lesznek is, de tetteikért, majd nekik kell elszámolni, nem nekünk.
Legyen kitartásod a gyógyulás rögös útján és tudd, hogy várunk vissza!

Válasz

Kováts Lajosné üzente 13 éve

Drága Barátaim, kedves Mindnyájatok, szeretett Klubtagok!

Köszönöm szépen a kedves leveleiteket az erősítő igéket a sok imát, ami mind hozzásegít a mély depresszióból való kilábaláshoz.
Tudom a mi Úrunk megsegít, hisz egész életemen át mindig velem volt, a nagy műtétemnél fogta a kezem, szinte altatás alatt is éreztem a meleg szeretetét most sem hagyott el, csak az én szívem lett üres.
De tudom és érzem, hogy idővel az Úr és a Ti imádságotok erejével, legyőzöm ezt a nagy lelki traumát, és újra optimista, vidám, boldog ember leszek.
Nagyon sokat köszönhetek Nektek, a Ti szeretetetek, évek óta átsegített minden bajomon
boldog voltam minig mikor itt "együtt lehettünk."
Sokat tanultam mindenkitől, alázatot, tiszteletet, szeretetet, a másik Emberre való odafigyelést és még sorolhatnám! Tudtokon kívül mindegyikőtök másra és másra tanított
Mindenkinek köszönöm ezt a szép, békés 3 és fél évet, amit együtt tölthettem veletek!
Nem szeretnék végleg elköszönni, ahogy tudok mindent elolvasok és igérem írni is fogok!

Köszönök szépen mindent.
Őszinte szeretettel ölellek mindenkit.
Vigyázzatok Magatokra, mindent jól zárjatok be.
Puszi
Ili.

Áldás Békesség Békesség Istentől!!

Válasz

Kovacsne Lídia üzente 13 éve

Kedves Ilike!
ISTEN áldását kérem,hogy kisérjen Téged.
Erősítsen a HIT,REMÉNY és SZERETET.
Jobbulást kivánok.
Lídia

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Ilike! Megdöbenve olvasom ,soraidat,mar nagyon vártam ,hogy vissza terj,mert olyan jo volt minden nap a neved látnom ,ami meg jelent a posta ladamban és imára hivtál benunket,de miutan tovább olvastam,és tudatat ,hogy mi történt veled ,hát elképesztő,kivánok neked mielőbi felépulést ,és ki tartást.Tudom ,hogy te hiszed azt hogy minden istentol jonn,ez is egy meg probáltatás számodra ,igy kell elfogadni mindent ,ne veszisd el Istenben vetet hitedet! Ő meg segit meglátod és tovább tudsz lépni ,minden nehezsegen.Imádkozunk ,hogy az Ur erősitse meg a hitedet.Egyeduli remenyunk Ó Isten csak te vagy!! Erőt egésszeget kivánok! Julika Áldás békeség!

Válasz

Kulcsár Éva Tünde üzente 13 éve

Drága IliKe!hadd csatlakozzam én is az elöttem szólo testvérekhez.Nincsen nagy bölcsességem ,voltam ilyen sokk hatás alatt ,tudom milyen ,ne vádolja ezért magát,hogy most nem tud imádkozni,Jób sem tudott ,csak a keservét öntötte ki az URnak .Én sem tudtam ,akkor imádkozni és még azt is elmondtam az URnak ,hogy nem tudok,őszintén mindent,erre azt kaptam,válaszképpen , ahogy Péternek mondta az UR,,Simon,Simon a sátán kikért tégedet ,hogy meg rostáljon,de ÉN IMÁDKOZTAM ÉRTED,HOGY EL NE FOGYATKOZZÉK A TE HITED!PÉTER MÉG MIT SEM TUDOTT ERRŐL .Nekem jó tudnom ,hogy ha senki más nem imádkozik értem ezen a földön ,van egy Krisztusom aki IGEN.ÁLDOTT LEGYEN ÉRTE.MOstani igém is ehhez kapcsolodik és éppen az a Péter irta, akit a sátán kikért ,hogy meg rostáljon ,ezt tudom bátoritásul küldeni.1PÉT.3-9.versei.:3.Áldott legyen az Isten és a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyja a Ki az Ő nagy irgalmassága szerint újjonnan szült minket élő reménységre Jézus Krisztusnak a halálból való feltámadása által,
4.Romolhatatlan,szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre,a mely a mennyekben van fentartva számunkra,
5.A kiket Isten hatalma őriz hit által az idvességre,a mely készen van,hogy az utolsó időben nyilvánvalóvá legyen.
6 .A melyben örvendeztek noha most kissé megkell lenni,szomorkodtok különféle kisértések között,
7.Hogy a ti kiprobált hitetek, a mi sokkal becsesebb a veszendő , de tűz által kipróbált aranynál,dicséretre ,tisztességre és dicsőségre méltónak találtassék a Jézus krisztus megjelenésekor.
8. A kit, noha nem láttatok,szerettek, a kiben noha most nem látjátok ,de hisztek benne,kibeszélhetetlen és dicsőült örömmel örvendeztek:
9. Elérvén hitetek célját .a lélek idvességét. ámen.
Az Úr áldja meg,és erősitse meg Ésaiás50.10 vers b...a ki a sötétségben jár és nincs fénnyesség néki ,BIZZÉK AZ ÚR NEVÉBEN ÉS TÁMASZKODJÉK ISTENÉRE!!! ámen

Válasz

Ida Andrea üzente 13 éve

Kedves Ilike! Nagyon sajnálom ami veled történt.A jó isten biztos veled van a bajban is.Mi is imádkozunk érted és kérjük a drága jó istent gyógyítsa meg a lelkedet.Puszi! Ida

Válasz

Grünfelder Ida üzente 13 éve

Kedves Ilike!
Szomorúan olvastam leveledet. Könyörögve kérem a jó Isten, hogy segítsen, hogy mielőbb felgyógyuljál testileg lelkileg.
Szeretettel Ida

Válasz

poka gyorgy üzente 13 éve

Kedves Ilike !
Én is csatlakozom az Idu és Piroska mondandójához, és csak annyit szeretnék még hozzá tenni, hogy ebből a hullámvölgyből is ki fogsz jútni mert az idő teltével Istenünk majd értésedre fogja adni miért engedte meg mindezt, és e próba által mitől mentett meg. Hiszem azt, hogy az Úr nem hagyja el az övéit mert meg van írva: " Akit nékem adott az Atya azt semmiképp ki nem vetem. " Ez az Ige erősítsen téged, és hidd el,az Úr Jézus nem hagy el, és újra felemel és nem hagy az elesettségben. Eddig is imádkoztam érted, a gyógyulásodért, ezután imádkozni fogok azért is, hogy " ne fogyatkozzék el a te hited." Az Úr áldjon meg, gyógyítson meg, és erősítse meg újra a Benne való hitedet.

Válasz

Szász Piros üzente 13 éve

Drága Ilike !
Nagy szeretettel és őszínte jókívánságaimmal csatlakozom Idu mondanivalójához..
Személyes mondanivalóm, kedves Ilike az, hogy velem is történt már nem is egyszer, hogy az én erős Istenhez ragaszkodásom gyengült az imádságban. Mindig valami kiváltotta ezt a fásultságot, de türelemmel és akarással idővel elmult. Még friss benned ez a trauma és akkor ért, amikor amugy is egy gyengébb állapotodban éltél. Én , ha nem is ismerlek személyesen , mindig csodáltalak a kitartásod és az erőd miatt. Imádkozom Ilike ezért az erőért, ami belőlled áradt felénk, és kérem az Urat, hogy adja vissza a lelki békédet.. A Jó Isten őrizzen és áldjon. Szeretettel : Piroska

Válasz

dr Kurucz Tiborné Idu üzente 13 éve

Drága Ilike!
Lehet elsőnek olvasom soraid, a szörnyű történésről.Nagyon megdöbbentett a Veled történt eset.Nagyon elszomorítank soraid.Már örömmel vártam jelentkezésed, és gondolom a többiek is.Mikor már javuló volt az állapotod,rettenetes hogy ekkora megrázkódást kellett átélned.Ilike, arra gondolj,hogy a legnagyobb szükségben van legközelebb a segítség.Csak az ima , a Jézus ereje segít.Próbáld a hitet megtartani,a történteket a hit -próbájaként kezelni.Jézus Isten fia nem hagyja cserben övéit,de megpróbáltatunk.Kívánom szívből,hogy Te nyerd meg ezt a próbatételt Isten kegyelméből.
Imádkozom Isten segítségéért,és biztosan ezt tesszük mindannyian.Szeretettel: Idu

Válasz