Sárközi Dezsőné üzente 15 éve

Köszi a hozzászólásodat. Mindenkinek nyitott az Internet, hogy keressen cikkeket és feltegye valamelyik klubba. Neked is! Ha teszel fel, majd cikket küld el légyszíves, mert még nem olvastam tőled egyet sem. Kritikákat, melyeket én személy szerint elolvasok azt már annál többet. Azért örülök, hogy te is kifejtetted a nézeteidet szia.

Válasz

Dóczy Margit üzente 15 éve

Köszönöm, ez nagyon érdekes volt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Érdekes volt olvasni,mindenkinek tiszteletben kell tartani a saját vallását és hitét.

Válasz

M Imre üzente 15 éve

A forrás sok mindent elárul, nem egy biztos pont. Vannak eredetibb források is a neten. A buddhizmusban nincs kitaszítás a mennyországból és kéjhölgyek, nyitott vallás: nem követel, csak tanít, jóra tanít. Van újjászületés is. A mohamedán vallásnál nem igazán érthető a cikk kéjhölgye, mert bár tiltott, az egynemű szerelem dívik. Az egyiptomiaknál is...lásd például Faludy fordításait vagy életrajzát, a Pokolbéli víg napjaimat. Vagy vannak a mormonok furcsaságai...Nem a vallások sokasága a fontos, hanem hogy ki Isten. A mohamedán vallás megalapítója, Mohamed azt mondta: - Nekünk ugyanaz az istenünk, mint Nektek, keresztényeknek, csak mi Allahnak hívjuk. Ha már Ő is ezt mondta, higgyük el.
Megtörtént: Hit Gyülekezete térítő: - Mi vagyunk a legjobbak! Én: Miért, van ilyen? És miért nem lehet "csak" arra kérni, hogy nézzem meg az milyen? Legalább a térítő felkészült legyen!
A vallásoknak nem egymás ellen kell küzdeni, egymás mellett.
A különbségek megvannak és lesznek.
Volt szerencsém nemrégiben egy régi ismerősömet látni az egyik fájlmegosztón, gyurcsók :) módjára a tévén keresztül gyógyítani...hát. Mostanában nagyon elfoglalt, nem találkozunk - nem furcsasága miatt, valószínűleg elkapta a média fogaskereke. A női portál és a többi hasonló cotcot, mommo, stb. "komoly" cikkei cirkuszi látványosság, kevés valós tartalommal. A keresztény vallásokban a református vonzhatja legjobban az embereket, szemben a "többi" feleslegesnek tűnő és pap párti megkötésével és érthetetlenségével...
Szép estét, Imre

Válasz

Mohácsiné Zsóka üzente 15 éve

Érdekes feltételezések. Sajnos még onnan senki nem jött vissza, hogy elmondja az élményeit. Szerintem mindenkinek meg kell hagyni hagy döntse el mit hisz róla és ezt tiszteletben kell tartani.

Válasz

Radványi-Nagy Katalin üzente 15 éve

Én nem hiszek a túlvilágban,de azt tudom, hogy szeretteinkben még sok-sok évig "élünk" tovább.Viszont nagyon érdekes volt olvasni a különböző vallásoknál a túlvilágról vallott elképzeléseket.

Válasz

Sárközi Dezsőné üzente 15 éve

Kedves klubtagok! Nagyon örülök, hogy sikerült olyan cikket találnom, ami ennyire felkorbácsolta a levegőt! És annak is hogy ilyen sokan és hosszan szóltok a cikkhez hozzá. Békés Jó éjszakát nektek

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólsát!
A többségével megegyezik a véleményem, én is azt vallom, hogy Jézus Krisztus
Az én bűneimért halt meg a Kereszten.
Ha én itt a Földön elfogadtam már az Úrat Megváltómnak, és hiszem , a feltámadást, akkor az Úr halálom pillanatában nem hagy magamra, hanem az életből, átsegít az örök életbe.
Illetve egyik kezéből áttesz a másikba, az Ő igaz Országába,
De, hogy utána milesz? arra szerintem senki nem tud válaszolni.
Olyat, hogy "a mohamedán férfiak a Paradicsomban telt keblű, szelíd tekintetű, odaadó nőkkel cicáznak. A bársonypárnákkal és brokáttakarókkal borított túlvilág éles ellentéte a földi világnak. A tilalmak a Paradicsomban nem érvényesek, az igazhitű férfiak ott még bort is ihatnak." és hasonlókat, egyenesen badarságnak, lehetetlenségnek tartok.
Mégegyszer köszönöm, hogy ittjártatok, békés szép estét kívánok Nektek szeretettel Ili.

Válasz

Stiegler Marianna üzente 15 éve

Többször is el kellett olvasnom a fenti cikket, és igencsak nehéz a megértése. Istenhívő emberként nem tudom ellfogadni a sok blődséget ami a cikkben szerepel. Jézus a megváltónk valóban megigérte feltámadásunkat, hiszem is teljes szívvel, lelkünk a mennybe, testünk a földbe kerül. Természetesen, hogy mi lesz velünk, azt csak akkor tudjuk meg, ha oda kerülünk, addig lehet találgatni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Véleményem szerint az állásfoglalás nagyon személyes- mindenki önmagában dönti el, hogy mi az IGAZ. Nekünk pedig tisztelnünk kell mindenki döntsét. Köszönet az ajánlásért.

Válasz

Varróné Juhász Judit üzente 15 éve

Én úgy gondolom, hogy teljes bizonyossággal nem tudhatjuk, hogy mi vár ránk halálunk után. Érdekes összállítás, bár mire alapozza a cikk írója a leírtakat? Ezen érdemes elgondolkodni. Mi, keresztények Jézusban hiszünk, Ő a mi megváltónk és üdvözítőnk, és az Ő dicsőségét és kirányságát várjuk, amikor majd béke lesz az egész Földön. Fantazmagóriák ezek és az ehhez hasonló cikkek, mert nincs mivel alátamasztani ezeket a dolgokat.

Válasz

csiki terez üzente 15 éve

Köszi szépen,én személyesen hiszek az örökkévaloságban amit Jézus megigért nekünk

Válasz

Stumpf László üzente 15 éve

Nagyon érdekes.Konkrét választ nem tudok rá adni.De azért köszönöm!

Válasz

Nagy Anna üzente 15 éve

Érdekes olvasmány.Feltevések.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Érdekes volt olvasni köszönöm,hogy elküldted.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nagyon érdekes, de ez csak egy teória.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

az , hogy ki jzt be a menyországba Isten dönti el, és nem mi nem a mi gondolataink.Szerintem ezt bizzuk ŐRÁ!!!
Én sok betegelle beszéltem akiket ujraélesztettek- és különböző volt a vallások, és mind egyformát mondtak.akit érdekel nagyon szívesen beszámolok a dolgokból, 10 évig foglalkoztam ujraélesztett betegekkel.
Juli

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Vajon aki irta ezeket a cikkeket honnan veszi a bátorságot, hogy ilyeneket leírjon? Vagy külön tudósítója van odafönt?
Hisz még senki nem mondott véleményt az ottani helyzetről!
Olyat elhiszek, amit a haláluk után visszhozott az életbe, lévő emberek mesélnek, mert mindenki egyformán meséli el, hogy mit látott.
Olvastam a Raymond Avery Moody , könyvét ahol leírja, az "Élet az Élet utáni élményeket.

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Sajnos ezt nem tudom elképzelni, hogy létezi ilyesmi. Köszönöm az érdekes összeállítást.

Válasz

KIss Sándorné Marika üzente 15 éve

nagyon érdekes bejegyzés
köszönöm

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szia Ági
Köszönöm ezt az érdekes összeállítást, de én sokat kutattam és tanultam és foglalkozom még ma is ezzel a témával, mivel nagyon érdekel bizonyos oknál fogva, de sajnos nem olyan egyszerü bejutni a Mennyországba sem, Ma ezt tanítják. De valójában senki nem jött vissza a tapasztalatát elmesélni.
Szeretettel
Ágnes

Válasz