Kissné Magdi üzente 12 éve

Köszönöm Ilike!Olyan jó érezni mások boldogságát és hallani nyugdíjas társaim meg-
nyílvánúlását ,hogy így nyugdíjas ként többet foglalkozhatunk Istenünk dolgaival.
Istenem maradj velünk és töltsd be sziveinket buzgósággal.Ámen

Válasz

Kováts Lajosné üzente 12 éve

Kedves Ili!

Nagyon köszönöm a megható, szép kívánságodat. Adja az Úr, hogy úgy legyen.

Békés szép napot kívánok Neked, áldjon meg az Úr, szeretetével.

Köszönettel.
Ili.

Válasz

Németh Tiborné üzente 12 éve

Kívánom Neked, hogy Isten áldásával més sokáig vezetsd ezt a klubot. Ili

Válasz

Prohászka Béláné üzente 12 éve

Én még csak 4 hónapja, de ennél jobb élet nincs!
Most igazán pihenéssel telnek napjaim. Örök hála Istennek, hogy ezt is elértem.

Imádság: Atyánk, segíts, hogy úgy tekintsünk az öregedésre, mint az új
lehetőségek idejére.

Ámen.

Válasz

Kováts Lajosné üzente 12 éve

Kedves nyugdijas társaim, drága barátaim!
Én már 17 éve vagyok nyugdijba, de az Úr engem csak 4 éve bízott meg ezzel a szép szolgálattal.
Igaz csak akkor tanultam meg a számítógép használatát, de azóta az életem más irányba fordult. Kimondhatatlanul boldog voltam és vagyok még ma is mikor ezt a klubot elkezdtem vezetni.
Én mit megrögzött műszaki analfabéta, aki semmi ilyen géphez nem értettem mégis megtanultam sok mindent, és elkezdtem az Úrat szolgálni. Azóta 4 év elmúlt és boldogan azt csinálom, amihez mindig is kedvem volt és szerettem volna emberekkel foglalkozni, Isten igéjét hírdetni.
Ez oly csodálatos, hogy nincsenek ország határok és a tengeren túlra és sok országba is eljut amit itt én leírok. Már 1668 tagunk van erre nagyon büszke vagyok.
"Az Úr csodásan működik"

Sok szeretettel kívánok jó éjszakát és szép napokat, mindenkinek.
Ili.

Válasz

Szántó Jánosné Zsuzsa üzente 12 éve

Én 4 éve vagyok nyugdíjas. Végre azt az életet élhetem, amire egy asszony teremtetett, ahol együtt a család. Főzés, sütés, kenyér sütés, mosás, takarítás, kertészkedés.... és betegápolás.Vagyis a család. Ez addig is megvolt, amíg dolgoztam, de a munka nagyobb részét az édesanyám végezte. Ő igazából azóta ment nyugdíjba, mióta én nyugdíjas vagyok. Anyósomat nyolcadik éve ápoljuk. Mi egy több generációs család vagyunk együtt. Most várjuk a kis unokát. Pár napon belül érkezik. Őt is Isten kezéből fogadjuk és neki ajánlva igyekszünk nevelni és szeretgetni a szülőkkel együtt. Minden nap elkérjük Urunk segítségét, mert a saját erőnk időnként kevésnek bizonyul. Vele sokkal könnyebb. Istenünk mindegyikőnket más feladattal bíz meg, amivel teljes lesz az életünk, még ha a vége fele is tartunk.

Válasz

szodorai iren üzente 12 éve

Abban a rendszerben szoltak busan a harangok,templombol kifele jovett ,unneplo ruhaba oltozott emberekkel talakoztunk,amikor mi jottunk a gyarbol,elfaradtam,remenytvesztetten.Gondoltam egyszer menjek nyugdijba!Jo is volt az elejen ,meg a csorgoorat is elduktam.Lasssan nyugtalanna valtam ,feltem a semmittevo elettol,s a sok ima meghozta erdmenyet.Az Ur komoly szolgalatot bizott ream.Soha nemvolt ilyen teljes az eletem,mint most nyugdijjason!!

Válasz

Bízó Tili üzente 12 éve

Szerintem a lélek és a gondolkodás,egy aktív élet tapasztalata vezet el Istenhez,megtanulunk látni,meghallani,nem csak nézni és hallani vagyunk képesek,mint ifjú korunkban,persze.akkor is lehetünk vallásosak,igazi lélek emberré,csak idősebb korra tudunk beérni.
Zsóka neked további sikert és egészséget kívánok,Szép és nehéz dogot csinálsz,adjon Isten erőt hozzá.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 12 éve

6-éve vagyok nyugdíjas,de annyi sok mindenre van időm.Azt csinálok amit szeretek szólóénekes vagyok és vezetek egy kórus.Mindenkinek ilyen szép,tartalommal teli nyugdíjas időt kívánok.

Válasz

Herke Jánosné üzente 12 éve

ILIKÉM ! KÖSZÖNÖM A SOK SZÉP IGÉKET,OLYAN JÓ ÉRZÉS OLAVASGATNI,,DE SAJNOS A SZEMEM, ISMÉT GYENGÉLKEDIK,,,ÉS NEHEZEN TUDOM, EL OLVASNI.((CSAK NAGYÍTÓVAL))) A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG,A SOK MUNKÁDÉRT,,,ÁLDÁSOS SZÉP NAPOKAT KÍVÁNOK,,SZERETETTEL,HERKE MAMI..

Válasz

poka gyorgy üzente 12 éve

Teljesen egyet értek a fennt leírtakkal, míg aktiv munkahelye van az embernek nem nagyon van ideje az Isten dolgaival foglalkozni. Engem is miután nyugdíjba jöttem, állított be Isten a szolgálatra. Örömmel teszem, és megköszönöm neki naponként ezt a kegyelmet.
Köszönöm, hogy olvashattam, és áldott szép napot kívánok mindenkinek.

Válasz