István Halhóber üzente 15 éve

Köszönöm szépen ezt a szép bejegyzést.

Válasz

Kissné Németh Anikó üzente 15 éve

Nagyon köszönöm!

Válasz

Gulyás Attila üzente 15 éve

Kedves Ilike!
Nagyon szépen köszönöm rendszeresen küldött írásait , szépek és tanulságosak. A saját honlapomon , a www.vilaglap.hu weboldalon is tovább adom azoknak az emberek is, akik az olvasóim között igényt tartanak az ilyen jellegű írásokra. További sok sikert és a hétköznapjaidhoz pedig örömet,egészséget és kitartást minden eljövő nehézséghez , hogy még sokáig - e közösség tagjainak is okozhassál örömet.
Gulyás Attila
06-70-30-60-143

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Meglátod Ilike, hogy nagyon boldog leszel, ha látod őket gyarapodni, szépülni, és ha jönnek majd hozzád, már előre töröd a fejedet, hogy mivel kedveskedj nekei, mit süss, vagy mi finomat főzz. Ez az érzés feledteti az elvállást
Istenünk mindenen átsegít!!! Ezt ne feledd.

Szeretettel Ili.

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 15 éve

Köszönöm nektek a bátorítást , igen tudom hogy ez az élet rendje meg nem olyan messzire mennek kb 10 km .Ma délután jót beszélgettünk, terveztük a lakás berendezését, és Isten segítségét kérem , hogy nelegyen nehéz elengedni őket. Köszönök nektek minden jó szót és tanácsot. Szeretettel Ili

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Köszönöm Ilike ,szépet küldtél .

Válasz

csiki terez üzente 15 éve

Köszönöm szépen ezt a szép bejegyzést.

Válasz

Tóth Tünde üzente 15 éve

Én is voltam mikor a z idősebbik fiam elköltötött nagyon rossz volt ,de ez az élet rendje,csak akkor még is fájt. Sok szetettel Tündi

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Veled érzek Ilike!
Annak idején, tőlünk is elkötöztek a gyerekek, de hamar túltettúk rajta magunkat
mert tudtuk, hogy két üucával mentek,csak arrébb. De mégis az a tudat, hogy nincsenek itt velűnk, nagyon elékeserítő volt.

Szeretettel Ili,

Válasz

Szász Piros üzente 15 éve

Én remélem, hogy , Úrunk segítségével , Krisztus azon levelei közé tartozunk, amely levelek tényleg csak szeretetett, megértést, segíteni akarást tartalmaznak.
Kedves Kovács Pálné Ilike, - sajnos az elbocsájtásokkal kapcsolatos szomorúságod miatt csak veled érezni tudok, de a fiadékkal kapcsolatban, csak azt tudom mondani, egyszer mindannyian el kell engedjük gyermekeinket, -ez az élet rendje. De aki olyan erős a hítben mint te Ilike az ezen is túl teszi magát. Aztán meg bíztos vagyok benne, hogy sokat fognak látogatni, - és hogy jó , egymást szerető családod van. Légy bűszke rájuk én imádkozom , hogy könyebb legyen megszoknod. Most én vagyok a könyebb helyzetben, tanácsot adni mindig könnyebb. Kérlek ne vedd tolakodásnak , csak bátorítani szerettelek volna.
Tisztelettel .Piroska

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 15 éve

Ilike ! Köszönöm a ma reggeli igét! Krisztus szeretett levelére nagyon nagy szükségem van , tegnap előtt újjabb tíz munkatársamat engedtünk el fiatalok akik közel állnak a szívemhez, nagyon szomorú vagyok .Fiamék akik velünk laktak tegnap lakást vásároltak kb két hónap múlva elköltöznek, egyrészt öröm , hogy tudnak boldogulni a nehéz helyzetben , de szomorú is vagyok mert jó volt közösen megélni mindennapjainkat. Most nagyon érzem szükségem van Isten jelenlétére az életemben aki mutatja a tovább vezető utat.

Válasz