csiki terez üzente 15 éve

Köszönöm szépen .

Válasz

Erős Erzsébet üzente 15 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

KIss Sándorné Marika üzente 15 éve

Ilike köszönöm!

Válasz

Szász Piros üzente 15 éve

Köszönöm szépen Ilike ! Nekem sajnos elég sokszor kéne kukorékolnia a kakasnak lobbanékony természetem és nagy igazságérzetem miatt. Lehetnék sokkal türelmesebb, de ez nem mindig sikerül , utánna viszont nem szégyenlek soha bocsánatot kérni. Űnnepre készülve kérem Urunkat, hogy ne érjen sok kísértés vagy,ha igen adjon nekem bölcs és jó szívet ezek megoldására.
Jó éjszakát mindenkinek !

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 15 éve

A kakas kukorékolást oly sokszor elnyomja az önteltségünk, cinikusságunk, majd én tudom gondolatunk..Pedig ha előbb gondolkodnánk és utánna cselekednénk nem járnánk Péter nyomában. Kívánom mindnyájunknak, lehessünk jó tanítványok hiszen Krisztus mindenkiért szenvedett. vitte a keresztet mely a büneinkkel volt terhelve.

Válasz

Bocz Zsuzsanna üzente 15 éve

Köszönöm az igét,s a példázatot .:"Péter fölött a pálcát törjük,lám megtagadta Krisztusát!Mi nem...persze bölcsen elkerüljök a föpap udvarát" Ez egy vers részlet,de sajnos gyakran érvényes ránk is.Kérem Krisztusomat adjon eröt leküzdeni a gyengeségeimet.Áldott szép estét mindenkinek

Válasz

Villányi Péter üzente 15 éve

Jó, hogy a Szentírás nem rejti el a tanítványok gyengeségeit. Így van nekem is reményem...

Válasz

Kissné Németh Anikó üzente 15 éve

Köszönöm Ilike.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 15 éve

Ilike!
Köszönöm,hogy naponta elhozod az imát,üzenetet a lakásomba.Áldott,szép ünnepet kívánok Neked,Családodnak és sok-sok szeretetet.

Válasz

Burján Éva üzente 15 éve

Köszönöm.Ilike.

Válasz

István Halhóber üzente 15 éve

Köszönöm szépen írásodat!

Válasz