Béres Józsefné elvira üzente 15 éve

Református vagyok 54évvel ezelőtt konfirmáltam.Bár templomba ritkán járok,de az Istentiszteleteket nézem,és hallgatom./TV,rádió/Örülök a lehetőségnek,hogy csatlakozzam hozzátok.Mindenkit szeretettel üdvözlök.Érdeklődéssel olvasom a friss híreket.Áldás Békesség.Elvira.

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Zámboné Marika! Nagyon megkérlek, ha lehet na töröld ki az üzenetemet, és ne piszkálj bele a szerkesztésembe.!!!!
Én mindent megtettem Neked és értetek, de nam szeretem, ha valaki javítgatja, a blog képet, vagy törli a hozzászólásomat.!!!
Légy egy kis türelemmel, sajnos nagyon sokan vannak hasonló helyzetben mint Te, azért nem kaptál még semmi ajánlatot.
Én is imádkozom értetek,
Szeretettel Ili.

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 15 éve

köszönöm mindenkinek aki legalább egy imát mond értünk.Áldás Békesség!!!

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 15 éve

köszönöm a kedves szavakat. áldás békesség!!

Válasz

Fenyvesi Margit üzente 15 éve

Uram! Mutasd meg a családnak a magvetés útját. Hihetetlen, de a tized fizetése már sokakat mentett meg Isten által az adósságokból. Atyánk minden fillérünket megsokszorozva adja vissza. Saját példámból tudom. A semmiből fizettem a tizedet és most az ötmilliós adósságból, már csak egy van. Egyedül nevelem tartósan beteg gyermekemet, én 100%-os rokkant vagyok. Bevételünk hasonló a családéhoz. Amíg tudok dolgozni, de tudom, hogy Isten megsegít, erőt ad és betölti szükségeinket! Kérjétek és megadatik néktek! Áldás, békesség Imádkozom értetek: Margó

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Nem fért egybe el.!!!
Kegyelmes jó Uram, Köszönöm a testvérek szeretetét,, jó indulatát, amivel segítették Marika lelki megerősítését. Köszönöm Uram, hogy mégis megmozdult a szívünkben valami, amit Te a szeretnek tudsz be! A Tőled kapott szeretettel és bíztató szavainkal segíthetünk a kis családon, Uram nem az anyagi dolgokban tudunk segítséget nyújtani, csak lelki segítség és vígasz a mi segítségük, de tudom Uram Te mindég megtalálod a módját annak, hogy minden renbejöjjön a kis életükben.
Kérlek jó Uram nézz le ránk, hallgasd meg könyörgésükket, mert itt a Te Szent nevedben sokan összejöttünk hogy kérjük Marika életére a Te segítségadet.
Ámen.

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Kedves Mindnyájatok!!!
Köszönöm én is Nektek, hogy szavaitokkal bátorítottátok és erőt adtatok Marikának a holnapjaihoz!!!
Eősítettétek a hítét a Ti hitetek által és szeretetekkel, körülvettétek Őt.
Nagy szüksége van most, minden elhangzott imára, bíztató , jó szóra és megértésre.
Imádkozzunk most együtt Marikáékért és a hozzájuk hasonló családokért, akik önhibájukon kívül estek ilyen súlyos nagy mélységbe!!!!

Válasz

Balázs Jánosné üzente 15 éve

Kedves Marika.
Nem akartam bántani,nem is állt szándékomban.Sajnos minden család ilyen gondokkal küzd,mint ön vagy mi.Imádkozom magáért és a családjáért,sajnos vasárnap dolgozom,de nem csak a teplomban van az UR.Isten segítse önt és családját.Nem akartam megbántani,ne haragudjon.
Szeretettel Balázs Jánosné:Erzsébet

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 15 éve

Kedves Erzso.köszönöm a bátoritást.Engem már sokszor probára tett az Úr és mindvégig melette voltam.Hivő emberek vagyunk.Adrián fiam most lesz elsös egyháziskolába irattam.az ikrek 2éve ovihittanra járnak.Nagyon szeretem az urat és köszönöm neki hogy segitett a hajléktalanságbol kitörnunk. bár sokat dolgoztunk érte.Nagyon remélem hogy valaki fog segiteni rajtunk.MOST FÉLEK:ezért fordultam hozzátok segitséget kérni.Érzem,hogy lekiekben sokan mellém álltak.De sajnos érdemben még senki sem jelzett.Ezért kérek minden ÉDESANYÁT segitsen és küldje tovább a cikket.Akár személyesen is betudom bizonyitani a történetem csak vegye fel a kapcsolatott velem.

Válasz

Barabásné Erzsó üzente 15 éve

Kedves Marika
Még csak most olvastam végig az üzeneteket ne vedd rosz néven az emberek véleményét hiszen tudod nagyon jól hogy a sátán soha se alszik ő mindig leselkedik és megpróbálja megakadályozni hogy jó szándéku emberekre találj .
De bizzál az Urban hiszen ő neki terve van veled már az életedbe eddig is észre vehetted , megérezheted ő gondoskodik rólad és családodról biztos vagyok benne hogy ad neked segitő kezeket. Imádkozom értetek hogy a Jó Isten gondoskodjon rólatok ne enged hogy az emberek véleménye eltávolitson a z Urtól.
Krisztusi Szeretettel Erzsó

Válasz

Barabásné Erzsó üzente 15 éve

Kedves Marika
A Jó Isten terheket ad az életünkbe azért hogy próbára tegyen bennünket hogy a nehéz helyzetekbe is megmaradunk e mellette, hiszem hogy igy akar téged is próbára tenni hogy megmaradsz e a hitben , hogy közelebb kerülj hozzá.
Ne félj mert a Jó Isten tudja hogy mikor kell neked segitő kezet adni csak imádkozz tiszta szivvel hozzá és ő megsegit mikor már nem is fogod várni , bizzál benne mert ő nem hagyja elveszni az ő gyermekeit. !
Testvéri szeretettel Erzsó

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 15 éve

köszönöm a szép szavakat.

Válasz

Bocz Zsuzsanna üzente 15 éve

Kedves Marika. Szeretnék neked egy ifjusági éneket leirni,remélem egy kis fény lesz a sötétben.Nekem sokszor ad eröt.Álmokat kergettél,és összedölt minden.Terveket szöttél és feladtál.Kinos sok kérdés,de válasz nincsen.Tégy le mindet Jézus lábnál.TEdd le hát,add neki át,füstbe ment sok terved.Összetört álmaid csalodását.Tedd le hát add neki át tedd le szent kezébe és fájdalmad örömre váltja át. Nem igért Ö napfényt árnyék nélkül,nem igért felhötlen éveket.De szava lett a sötét éjben fényül,bizd kezére minden terhedet.

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 15 éve

nagyon szépen köszönöm az együttérzést.Én is hivö ember vagyok.Talán annk köszönhetem,hogy az utcáról felálltam és nem veszitettem el a gyermekeimet.De talán Az Úr igy probál segiteni nekem,hogy benneteket megtaláltalak.Én bizom a Menyei -atyában,de most tele vagyok félelmekkel.marika

Válasz

Imre Katalin üzente 15 éve

Kedves Marika. Sajnos ez a válság helyzet mindenkit érint de én tudom, hogy van egy mennyei Atyám aki nem hagy el még a legnagyobb szükségben sem. Isten nagyon jól tudja mire van szükségünk csak kérni kell az Atyától és megadja. Lehet nem röktön mert Istennek ez is szuverén joga, de erőnkön felül nem tesz terhet a vállainkra, sőt leveszi a terhet és Ő hordoz még minket is." Az igazak kivánsága pedig teljesül " Péld1O,24. Isten adjon erőt, béketűrést és főképen segítő kész embereket mellétek.
Imátkozom értetek és azokért az emberekért akik tudnak és segítenek nektek.

Válasz

csiki terez üzente 15 éve

Kedves Zámbóné Marika.Együttérzésemet szeretném kifejezni neked és családodnak.Nagyon sokat nem tudok segíteni de imátkozok a mennyei Atyához,hogy segítsen ki ebből a helyzetből.Ne csüggedj ,mert hiszem,hogy most nagyon nehéz is a helyzetetek de az ISTEN rendel jószándéku és segitőkész embereket mellétek.A mi Úrunk kegyelme olyan nagy,hogy minden roszból valamilyen jót hoz ki. Imádkozok értetek TERÉZ.

Válasz

Farkas-Gergely Unige-Tunde üzente 15 éve

Kedves MARIKA nem kell elkeseredni,mert szamunkra ami lehetetlennek tunik,a Jo Atya megoldja.Ami fontos,hogy ne veszitsetek el a hitet,es amit kertek imaban higgyjetek ugy is lesz!Hogy ha kozuletek ketten egyetertenek a foldon mindabban,amit kernek,azt mind megadja nekik az en mennyei ATYAM.[Mt 18,19] Bizzatok!!!!!!!

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 15 éve

Kedves Balázs Jánosné!Nagyon szomorúan olvastam az ön hozzá szólását a cikhez.Mind ahogy a cikböl kiderül éveken keresztül az utcán,hajléktalan ként éltem.Rengetg munkával értük el,hogy biztositsunk egy pici lakást gyermekeimnek.Egy véletlen folyamán keresett fel az ujság iró és nem én öt.!!Én utolsó reményként küldtem tovább ezt a cikket az Úrban bizva!Segitséget nem a szegényemberektöl várok!!!Kérem ne bántson engem igy is nagyon nehéz,nem hiszem,hogy kéne még ezt tetözni!A VASÁRNAPI ISTENTISZTELETEN a "csendes percben"kérem mondjon értünk egy imát.Már az is sokat segithet.Én pedig mondok EGY IMÁT magukért..ÁLDÁS BÉKESSÉG:marika

Válasz

Balázs Jánosné üzente 15 éve

Csak ez nékünk a vigasságunk. Felséges Isten! Hogy lakozik a te neved közöttünk, Dicsértetel tőlünk, Felséges Atya Isten! (162. zsoltárból)

Válasz

Balázs Jánosné üzente 15 éve

Sajnos nekünk is vannak megélhetési problémáink,de ez nem jelenik meg újságokban,A családom helyzete katasztrófális,a napi megélhetés problémát okoz.Egyik napról a másikra élünk,van olyan,hogy a gyermekek esznek de mi felnőttek nem.Minden szüló szerintem így van vele.A lakástörlesztésünk meghaladja a fizetésünket,sajnos a válság ide jutatott bennünket.Önkormányzattól segítséget nem kapunk,azt nem nézik,hogy mennyi a kiadásunk,csak a bevételünk.Hónapok óta nem tudjuk az iskolába fizetni az étkeztetést,sajnos a gyerekektől megvonják még az ebédjüket is.Kérdem én,rajtunk ki segít?Bizom Istenben,kegyes lessz hozzánk ebben a nehéz időszakban,segít átvészelni ezt az időszakot.

Válasz

Balázs Jánosné üzente 15 éve

Ne vedd ki
számból teljesen az igazság beszédét, mert a tedöntésedre várok.44 Meg
akarom tartani törvényedet állandóan, mindörökké.

Válasz

NAGY MARCAIKA üzente 15 éve

"Hivj segitségül Engem a nyomorúság idején,Én megszabaditalak,és te dicsöitesz Engem-mondja az Úr"(Biblia,ószövetség.50.zsoltárbol)

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Én megtettem amire kért Marika és a kis nyugdijamból egy szerény összeggel hozzájáruloka család segítségéhez.!!!!
Ahogy megkapom az E-mai címüket felteszem ide, ha valaki tud segíteni kérem, hogy segítsen rajtuk!!!

Szeretettel Ili.

Válasz

Boros Kinga üzente 15 éve

Az Úr segítsen ezeken az embereken, hogy jussanak túl a nehézségeken. Sajnos ez a világ nagyon csábító.

1Pt 5,8
Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen:

Válasz