KIss Sándorné Marika üzente 15 éve

köszönöm ilike!

Válasz

Kissné Németh Anikó üzente 15 éve

Köszönöm Ilike, hogy olvashattam, és elgondolkodtatott a történet. Bizony így van, hogy nem vesszük észre az Isten jeleit. Az ember társain problémáit sokszor későn halljuk meg. Jobban kéne figyelnünk a belső hangunk mit mond, üzen.
Szeretettl: Anikó

Válasz

Erős Erzsébet üzente 15 éve

Bizony sokan nem veszik észre Istennek a gondoskodását,a szeretetét.Azt hiszik ,hogy természetes,ha megoldódnak a problémák,csak úgy maguktól.Pedig Isten áldása nélkül hiába fáradozunk,saját erőnkből nem megyünk sokra semmiben.Köszönöm szépen ,hogy mindennap olvashatom az igét és ilyen szép és tanulságos történeteket hoz nekünk kedves Ilike.Szívemből kívánom,hogy még nagyon sokáig tudja végezni ezt a szolgálatot erőben és egészségben Isten dicsősőgőre .Szeretettel Erzsike.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Igen, sajnos van aki nem veszi észre, de igényét tartja rá, mintha ez a
világ legtermészetesebb dolga volna....De egyszer mindenki meg tapasztalja
az ÚR igazságát, de lehet, hogy már késő lesz számára...
Köszönöm a mai taníttatásod és tolmácsolásod drága Ilike...
Hála és köszönet érte... Valéria

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Köszönöm Ilikém elgondolkodtató volt amit küldtél .

Válasz

Bocz Zsuzsanna üzente 15 éve

köszönöm a z igét, s a gyönyörü példát.Nagyon elgondolkodtato.Minden történésben,minden cselekedetben Istennek egy üzenete van számunkra mit vagy megértünk,vagy átnézünk rajta.Sajnos van mikor csak akkor ismerjük fel az üzenetet mikor már késö.Istenem nyitsd meg szemeim hogy lássák a Te féltö,gondoskodo szeretetedet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Köszönöm Ilike hogy elolvashattam, nagyon elgondolkodtato.Szeretettel: Juci.

Válasz

csiki terez üzente 15 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 15 éve

Olykor olykor nem vesszük észre az apró jeleket amit Istentől kapunk ,amit testvéreink jószándékkal felénk irányítanak, hanem azt az apró hibákat vagy nem is hibák csak a mi okoskodásunk hibái amit nem hagyunk szó nélkül , mert azt gondoljuk mi mindent tökéletesen tudunk és ismerünk rögtön felrójjuk azoknak akik Isten iránti szertetünket próbálják elmélyíteni.Vegyük észre az apró jeleket , köszönjük meg a szolgálatot ................ Szeretettel Ili

Válasz

Burján Éva üzente 15 éve

Nagyon szépen köszönöm

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ilike koszonom ,hogy on minden nap idot szentel ,es tudja velunk a minden napi iget.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A katicabogar peldaja,a mai vilagban ,nagyon is jellemzo,mert bizony nem veszuk eszre ,hogy korolotunk mi tortenik,es nem veszuk eszre ,emmbertarsaink problemait ,es nem vagyunk kepesek jobban oda figyelni egymasra,es a segitsegukre menni..

Válasz

Villányi Péter üzente 15 éve

Amikor Jézus a hegyi beszédet mondta, hirtelen zajos, csivitelő madárcsapat zavarta meg a prédikációt. Mindenki arra nézett, a figyelem elfordult Jézustól. Jézus azonban rá mutatott, hogy nincs a teremtett világban semmi, ami nem Isten örök igéjét hirdetné. Így folytatta a beszédet:Mát. 6,25. Azért azt mondom néktek: Ne aggodalmaskodjatok a ti éltetek felől, mit egyetek és mit igyatok; sem a ti testetek felől, mibe öltözködjetek. Avagy nem több-é az élet hogynem az eledel, és a test hogynem az öltözet? 26. Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál? 27. Kicsoda pedig az közületek, a ki aggodalmaskodásával megnövelheti termetét egy araszszal?
Talán a katicabogár is üzenet volt...

Válasz

Kováts Lajosné üzente 15 éve

Köszönöm kedves Anna, hogy itt jártál és olvastad a bejegyzést!

Békés szép vasárnapot kívánok, minden kedves klub tagunknak!!

Sok szeretettel Ili.

Válasz

Dancsovszki Anna üzente 15 éve

Köszönöm a bejegyzést. Elgondolkodtató.

Válasz