Török Zoltánné üzente 14 éve

El olvasom ,ezen igéket sokszor,és elgondolkozom mennyivel másabb lenne az élet itt a földön ha , be tartanánk az Isten törvényeit .
El olvastam az unokáimnak,végig hallgatták,és azt mondták ezt ma nem lehet ,ma más minden.nem lehet úgy élni,mert kinevetnék őket.
Nagyon meg kellene találni a hozzájuk vezető utat.Szégyellem ,hogy nem tudok utat mutatni ,pedig az a kötelessége minden nagymamának.Úgy nevelni a gyermeket,az Úr tanítását tovább adni ,mert nem elég az eleséggel táplálni a gyermekeket ,ha a lelkük üres marad.
KÖSZÖNÖM A SOK IGÉT.A CSODÁS TÖRTÉNETEKET,.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm szépen az evangéliumot és a csodás történetet.

Válasz

István Halhóber üzente 14 éve

Köszönö szépen e sorokat!

Mindenkinek úgy kell elfogadnia sorsát ahogy azt kiróták rá.

Válasz

Laczik Edit üzente 14 éve

Köszönöm az igét, és tanítást. Köszönöm, hogy az ünnepi családi összejöveteleket Istennel kettesben töltött csendesség követi.

Válasz

Szász Piros üzente 14 éve

Köszönöm szépen Ilike az igét és tanítást. Minden ugy jó , ahogy Urunk elrendezi dolgainkat. Szép az ünnep a sok vendéggel és kell is ilyenkor a nyüzsgés és örvendezés. Aztán kell az elcsendesülés , a hálaadás és imádkozás. Mindennek meg van a maga ideje.
Én szívem szerint hosszú karácsonyi időszakot szeretnék , mert az emberek nagy része csak ilyenkor ad és kap szeretetet. Az ünnep elteltével mintha érzelmeink eltompulnának és nehezebben figyelünk embertársainkra.
Kívánok mindenkinek jó egészséget és , hogy Jézus velünk maradjon minden napon.

Válasz

Kissné Magdi üzente 14 éve

Nagyon jó volt együtt lenni napokon át a családdal, de csak az ünnep első napján tudtam elmenni templomba.Már nagyon hiányzott a naponta hozott Ige,hiányzott, hogy magam csendességében olvashassam a Bibliát,elgondolkozni az olvasottakon és megbeszélni az én jó Istenemmel amit még nem látok tisztán.Bővelkedő életünk csak így lehet a családi örömök mellett, ha elvonulhatunk és elcsendesedhetünk és a megkapott időből szentelünk
az ÚR Jézus Krisztusra, azŐ Igéjére, Mindezt imádkozásainkban megköszönve.
Ilike köszönöm a mindennapi üzenetet és a velevaló fáradozásodat.
Mennyei Édes Atyám az ÚR Jézus Ktisztus álltal köszönöm az ünnepek alatt megtapasztalt
Bővelkedő Élet minden rezdűlését és örömét . Ámen

Válasz

Boros Kinga üzente 14 éve

De jo volt ezt olvasni ! Koszonom szepen !

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 14 éve

Nagyon szeretek "egyedüllenni" bár hála Istennek 10-en vagyunk ha mindenki itthon van de nagyon szeretem amikor egyedül vagyok ............

Válasz

Tóth Tünde üzente 14 éve

Köszi szépen ezt az elgondolkodtaó igét és történetett. Sok szeretettel Tündi

Válasz

Bízó Tili üzente 14 éve

A Péter válaszához csak annyit tennék hozzá,hogy az egyedüllét nem magány,mert lélek nélkül magányosak lehetünk családban vagy barátaink között is.Ha bennünk van Isten,az egyedüllét csak egy állapot,nem okozhat hiány érzetet,ürességet.

Válasz

Villányi Péter üzente 14 éve

Sok embernek okoz gondot a karácsony utáni üresség érzés. De ez csak arra a kaácsonyra vonatkozik, amit mi csinálunk magunknak és egymásnak. Isten karácsony örök. Jézus eljött hozzánk és velünk van minden napon.

Válasz