mladen ilona üzente 14 éve

nagyon szépen köszönöm az igét . a mindennapi lelki táplálék azt hiszem fontosabb mint a testi . békés szép napot kivanok mindenkinek.

Válasz

Háda Árpádné Irénke üzente 14 éve

Köszönöm a szeretetteljes fogadtatást. Háda Á-né Irénke

Válasz

Kováts Lajosné üzente 14 éve

Kedves Árpádné.
Kár, hogy a keresztnevedet nem írtad meg, így elég rideg a megszólítás, de annál nagyobb szeretettel és melegséggel fogadunk itt a mi kis klubunkban!!!
Örülök, hogy ránk találtál, nagy boldogság ez, hogy Urunk össze gyüjti, tereli a bárányait!! Erre az is a bizonyíték, nagyon sok országból keresik meg a mi kis klubunkat.
Érezd magad jól közöttünk. és ha valamire szükséged van. csak írjál és segítünk.

További , békés, szép napot kívánok. mindenkinek!
Szeretettel Ili.

Válasz

Kováts Lajosné üzente 14 éve

Kedves Anna!
Nagyon köszönöm a meleg, elismerő szavaidat, igazán nagyon jólesik, az elismerésed.
Köszönöm a napi részvételedet, köszönöm, hogy szorgalmasan olvasod az oldalakat!!Nagyon jó érzés, ilyen tagokkal együtt lenni, mind akik itt vannak a kis közösségünkben, mert olyanok vagyunk,mint egy igazi élő gyülekezet!!! Mindenben számíthatunk egymásra, mindenki segit, ha megkérem, bár mi is legyen az.

Köszönöm, hogy szolgákhatlak Benneteket és én is kérem az Urat, adjon erő, egészséget, hogy tovább tudjam ellátni az itteni munkámat.

Szép hetet kívánok mindenkinek!
Sok szeretettel Ili.

Válasz

Nagy-Bántó Anna üzente 14 éve

Ui: az előbbi hozzászólásomból kimaradt hogy amit irtam az minden féle munkádra igaz amit ebben a kubban végzel.
Még egyszer köszönet érte.
Áldás békesség.

Válasz

Nagy-Bántó Anna üzente 14 éve

Köszönöm az igét amivel naponta szolgálsz nekünk ami lelkileg táplál bennünket és minden nap természetesen el is olvasok de sajnos nem gyakran kommentálom én sem , de ez nem azt jelenti hogy nincs rá szükségünk és nem tudnánk nagyra értékelni a szolgálatodat. Én magam és sok olvasó társam nevében nagyon sok erőt kitartást és egészséget kívánok neked és ezért imádkozom. Remélem még sokan csatlakoznak hozzám és szinten imádkoznak hogy még sokáig végezd ezt a szolgálatot.
További sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!
Sok szeretettel és tisztelettel
Anna

Válasz

Laczik Edit üzente 14 éve

Köszönöm Ilike a mai igét. Magunkba kell nézni sokszor. Nagyon nehéz minden parancsolatot megtartani. Jó, hogy tart még a kegyelmi idő, Istnünknek hála.

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 14 éve

Kedves Háda Árpádné sajnos a keresztneved nem tudom ha tudnám személyesebb és barátibb lenne a megszólításom. Szertettel és nagy örömmel üdvözlünk kívánom legyen minnél több kellemes pillanatod amit közöttünk eltöltesz. a MI URUNKNAK ÉS ISTENÜNKNEK legyen szeme rajtunk bíztasson és bátorítson a közös ige olvasására ,szolgáljon a Menyei Atyánk dicsőségére és minden klubbtak üdvösségére . Isten hozott. Szertettel Ili.

Válasz

Háda Árpádné Irénke üzente 14 éve

Köszönöm az igét,
Nem rég vagyok klub tag, de nagyon örülök, hogy Isten ide vezérelt, és Veletek imátkozhatok.
Köszönöm.

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 14 éve

KOSZONOM szepen az IGET

Válasz

Dancsovszki Anna üzente 14 éve

Köszönöm az igét.

Válasz

Tóth Tünde üzente 14 éve

Köszi szépen a amai igét és történetett mindig lehet tanulni belőle. Szép hetet kivánok neked . Szia Tündi

Válasz

Szász Piros üzente 14 éve

Köszönöm szépen Ilike mai igét és tanítást. Nagyon tanulságos , mint minden ige , és megszívlelendő kéne legyen. A gond csak az,hogy hiába tudjuk az igékből és tanításokból, mi a helyes ut, -mi közel sem ugy élünk. Beszélünk róla , olvasunk , és mégis görcsösen kapaszkodunk a megszokott mindennapi életformánkoz. Útólag mindig belátjuk, hogy nem lett volna muszáj bemenni abba a nagy ,, vőlgybe " , ha hitünk szerint figyeljük Isten jelzéseit.
Én személy szerint már többször tapasztaltam, hogy egy nehéz korszakom , vagy döntésemnél ott volt a figyelmeztetés , csak én nem akartam akkor meglátni. Sok álltalam csalódásnak hitt dologból mentett úgy ki Úrunk, hogy nekem már csak a hála szavai maradtak, és köszönet, hogy nem úgy történt meg a dolog ahogy én görcsösen akartam.
Nagyon sokszor de főleg mikor nem tudok határozni valamiben a 25. zsoltárunk 2 szakaszát dudolom : ,, Útaid , Uram mutasd meg, Hogy el ne tévelyedjem ... "
Mindenkinek kívánok szép egyenes utat, és ha buktatókhoz érün erőt azokon tullépni Isten segedelmével.

Válasz

Bízó Tili üzente 14 éve

Öltözzétek fel az Isten minden fegyverét,hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben.(Ef.6/11)
Fohász:Ne rejtsd el a Te orcádat tőlem,mikor szorongatnak engem.(Zsolt.102/3)
Áldás békesség.
Békesség Istentől.
Ámen.

Válasz

Kovács Pálné Ili üzente 14 éve

Életünk tele van hegyekkel és völgyekkel, nagyon nehéz megtalálni azt a helyes gondolkodást és viselkedést mellyel egyenletes autópályát építhetünk Isten és az emberek felé.Túl sok a bucka, talán sajátmagunknak is megpróbáljuk megmagyarázni miért a göröngyös uton haladunk. Az anyagi jólét hajhászása eltiporja a nemes embrei baráti kapcsolatokat. Uram segíts , hogy jó uton haladjak .Szép tartalmas barátikapcsolatokban gazdag hetét és életet kívánok mindenkinek.

Válasz