Palfi Irma üzente 14 éve

Koszonom az iget es az imadsagot .Minden nap erezhetjuk Isten gondviseleset es vedo karjat a mi eletunkon.Ebben bizva kezdem meg a mindennapjaimat es tudom azt, hogy Istennek gondja van rank.Koszonom, Irma.

Válasz

Villányi Péter üzente 14 éve

A Bibliában a puszta nemcsak a megpróbáltatás és szenvedések helye, hanem Isten közelségének, hozzánk lehajló szeretétnek is a színhelye. A menekülő Illés a pusztában kap új erőt és új meghbízást Istentől, Jézus is az első nagy harcát a pusztában vívja a kísértő Sátán ellen - győzelmesen.

Válasz

Kováts Lajosné üzente 14 éve

Kedves Julianna!.
Örülök, hogy Urunk védő karjaiban vigyázott Rád és megóvott a minden bajtól a hosszú úton.

Annyira gyönyörű és csodálatos, hogy tegnap még itt olvastad velünk Isten szent igéjét, és másnap már a világ másik részén is közöttünk lehetsz!!! Isten mindnyájunkat mindig megtalál és mint a bárányait összeterel minket.

Vigyázz Magadra, szeretettel várunk haza.

Ili.

Válasz

Nagy-Bántó Anna üzente 14 éve

Köszönöm ezt a tanulságos igét azt gondolom egy kicsit mindenkinek szól és ha az Urra figyelünk mindig meg találjuk a helyes utat.

Válasz

Poienaru Katalin üzente 14 éve

Tiszta igaz, csupan az Urra kell figyeljunk a mindennapi vandorlasban hogy majd megérkezzunk az igéret foldjére amit a mi Urunk Jézus mar elkészitett szamunkra s ahol sok helj van ahogy azt nekunk megmondotta
katalin

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Milyen igaz tortenet,hasonlokepen vagyok ,most en is,mert nagy uton vagyok tul,es nagyon feltem,hosszu repulo ut utan elerkeztem Delamerikaban,ahol el a lanyom,de a jo isten megsegitet,velem volt vigyazott ram.Koszonom Uram. Szep napot minden ismerosomnek! Santiagobol.

Válasz

Laczik Edit üzente 14 éve

Köszönöm a mai igét és tanítást. Az erőt és biztatást is megkapjuk a mi Urunktól, hogz követni tudjuk őt a keskeny úton.

Válasz

Bízó Tili üzente 14 éve

Köszönet Ilike a biztatásért.Tudjuk mindannyian,hogy Isten megadja amire szükségünk van.
De kell a megerősítés néha,mert túl gyakoriak a csalódások,félelmek és igen a jövő is a ,,szenvedés kietlen vidékének" tűnik.A vasárnapi istentiszteletek erősítik hitünket,de a hétköznapok hozhatnak olyan fordulatokat,amik alatt megtörik tartásunk.Kell a megerősítés,hogy miközben elesünk ne lefele nézzünk,hanem felfelé.Néha olyan nagy a nyomás,hogy egyedül nem menne.Kell a megerősítés az igazi imára.
Uram! Vedd el a lelkemet terhelő gondolatokat,s engedd éreznem,hogy a tenyereden hordozol,s viselsz rólam és szeretteimről.Ámen.

Válasz

Kissné Magdi üzente 14 éve

Ilike köszönöm szépen a tanulságos üzenetet ,melyet általad küldött az Úr mára.
Szép estét kívánok mindenkinek szeretettel : Magdi


(Reggel elutazom 4-5 napra)

Válasz

Dancsovszki Anna üzente 14 éve

Köszönöm a mai igét.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Drága Ilike, nagyon szépen köszönöm a mai igét. Nagyon szép és elgondolkodtato.Szép napot kivánok.

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 14 éve

Koszonom Ilike . Milyen igaz , hogy a mi URUNK erot ad amikor pusztaba erunk is manapsag .Nagyon szepen koszonom a mai IMAT is .

Válasz

Burján Éva üzente 14 éve

Köszönöm szépen

Válasz

Tóth Tünde üzente 14 éve

Ilike nagyon köszönöm a mai igét és történetett. Nagyon elgondolkodtató. További szép napot kivánok neked. Szia Tündi

Válasz