Kissné Magdi üzente 14 éve

Köszönöm Ilike az Igét és a tanítást,szerintem minden gyülekezetben fordulnak elő súrlódások,nem megfelelő hozzá állások de ha a békességet keressük és rendszeresen imába foglaljuk kéréseinket a gyülekezettel kapcsolatos dolgokban meghallgatásra találunk.

Válasz

Laczik Edit üzente 14 éve

Köszönöm Ilike a mai igét és tanítást.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szépen köszönöm Ilike a mai igét és a tanitást. Puszillak.

Válasz

Szász Piros üzente 14 éve

Nagyon szépen köszönöm Ilike, mind az igét, mind a tanítást.

Válasz

Halasi Borbála üzente 14 éve

Ezek a szavak bizony mindnyájunak szólnak, de sajnos csak nagyon kevesen hallják meg!

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 14 éve

Gyönyörű ez az írás a megbocsátó szívről.Ha Isten hited van , csak így szabad gondolkodni és cselekedni.Ezt az írást jól plántálja be mindenki.Köszönöm ,hogy ilyen szépen érthetően tartalmasan leírtad.Felebaráti Szeretettel. Marika.

Válasz

Burján Éva üzente 14 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

Kali Ildikó Zsuzsanna üzente 14 éve

Az önismeret és önfegyelem nagyon fontos jellemvonások! Vajon képesek vagyunk-e szembenézni magunkkal és összevetni cselekedeteinket másokéval, aztán higgadtan dönteni, ki is tett helyesen?! Ehhez segítenek az ilyen tanítások, mint például a mai is. Köszönöm, hogy megállásra szólított a bibliai ige...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Ilike köszönöm atanitást,üdvözlettel István.

Válasz

Bízó Tili üzente 14 éve

Sokan használják fel Jézus szavait,, ne ítéljetek,hogy ne ítéltessetek,, le is rövidítik:ne ítélkezz,a biblia is ezt mondja.Szerintem talán a legnagyobb bűn az,ha Isten tanításával,Jézus tetteivel próbáljuk igazolni rossz,káros cselekedeteinket.Krisztus iránti alázattál megítélhetjük az ilyen élethelyzeteket,anélkül,hogy vétkeznénk,vagy eltérnénk Isten akaratától.
Uram! Add meg,hogy helyesen tudjuk követni tanításaidat,ne perlekedéssel,hanem egymásra vigyázva élhessünk teremtett világunkban.Ámen.

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 14 éve

Kérlek JÓ ISTENÜNK ,ne ítélkezzünk mások felett és minden nap tudjunk megbocsátani egymásnak . Egy jó napot Ilikém köszönöm az IMÁT .

Válasz