Kali Ildikó Zsuzsanna üzente 14 éve

Köszönjük a nagyheti történet figyelmeztetését! Bennem sokszor felmerül a kérdés, vajon ha akkor éltem volna, felismerem Isten Fiát és hiszek-e benne? ...Amikor ennek az asszonynak a cselekedetét hallom, nagyon tisztelem és becsülöm Őt, mert hitte a Jézus közellétét és el is fogadta Őt Urának...

Válasz

Laczik Edit üzente 14 éve

Köszönöm szépen a mai igét. A jókedvű adakozót szereti és megáldja az Úr. Áldott nagy hetet kívánok Mindenkinek.

Válasz

Hajdú SÁNDORNÉ üzente 14 éve

Bocsánat, a hozzászólásomnál a JOBB ADNI szó után nem kérdő jelet akartam tenni. S remélem jol értelmezi aki olvassa a hozzászólásomat.

Válasz

Hajdú SÁNDORNÉ üzente 14 éve

Igen, JOBB ADNI? MINT KAPNI.Hiszen aki őszinte szivvel hisz az nem sajnáladni a lelkében is öröm van. Aki rászorul, segitsünk,a lehetőségeinkhez képest. s köszönöm azigét. Áldott és szép napot ,örömteli készülődést ÚRÚNK JÉZUS KRISZTUSMEGEMLÉKEZÉSÉRE.

Válasz

Varga Erzsebet Maria üzente 14 éve

Istenem segíts ,hogy adhassak mindig bőkezűen másoknak , köszönöm szépen Ilike

Válasz

Kissné Magdi üzente 14 éve

Uram én Istenem erősítsd fel bennem az adakozás vágyát ,hogy a nélkűlözőkön segíthessek, átérezzem sorsukat és gyorsan adhassak ,örömet szerezzek a rászorúlóknak.
A Te gondoskodó szeretetteddel irányítsd figyelmemet feléjük, Uram add , hogy így
legyen. Ámen

Ilike köszönöm ,szép napot kívánok szeretettel.

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Köszönöm ezt a szép igét. A mi Istenünk azért ad, hogy mi is adhassunk jó szóval és szeretettel.
Békés boldog napot kívánok.

Válasz

Burján Éva üzente 14 éve

Köszönöm a szép ígét.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

köszönöm szépen Ilike az igét. Szép napot kivánok: Juci.

Válasz

Szász Piros üzente 14 éve

Adni tudni és azt ugy tenni, hogy közben az adakozó a boldogabb, - ez Istentől kapot érdem és kegyelem. Akit megáld ezen jó tulajdonságokkal, az tartsa meg minden áron e szép adottságokat , akik még nem tapasztalták, kérjék Isten segítségét. Garantáltan semmihez sem hasonlítható jó érzésben lesz részük. Adni a rászorulónak mindig szép dolog, de igy ünnepek tájékán még magasztosabb. És ugy- e tudjuk, hogy nem az ajándék minőségében és mennyiségében van a lényeg.
Módot és adakozó szívet kívánok mindenkinek.

Válasz

Bízó Tili üzente 14 éve

Szívből adakozni,szívből segíteni alázattal és feltétel nélkül.Ez Isten akarata.Próbáljunk így eleget tenni cselekedeteinkkel.

Nagyhétre és Húsvétra elutazom,így kevesebb lehetőségem lesz géphez ülni,ezért most kívánok áldott ünnepeket minden klub tagnak.
Kellemes hetet és készülődést az ünnepre lelkiekben és tettekben.

Válasz

Villányi Péter üzente 14 éve

Másik evangéliumból tudjuk, hogy Júdás kifogásolta az asszony bőkezűségét.. A keletkezett "deficit"-ből hamarosan 30 ezüstpénzt visszaszerez, de megérte?

Válasz